“It never gets easier, you just go faster.”

“It never gets easier, you just go faster.”

En blogg om cykling och sånt

Med syfte att upplysa världen om hur underbart och hemskt det är att cykla. Och lite annat.

En blogg alltså

Cykling & allt annatPosted by Niklas Sat, January 16, 2016 16:53:38
Jag har en blogg där jag ska dela med mig av mitt cykelliv. Det är i grund och botten enbart i syfte att skryta och knäcka andra cyklister redan innan de har gett sig ut på vägarna, men då det inte är särskilt troligt att jag gör det kommer det att bli en dokumentation av min cykelresa, från tanig och långsam till tanig och snabb. Tanken är att detta ska göras med hjälp av fyndiga blogginlägg, vackra bilder och video i HD. Nåja, videon ska väl inte vara så svår att lyckas med.

Eftersom en ickecyklist, eller för den delen en ovan cyklist, inte ser hur fort eller jobbigt det är i en video har jag skaffat en Garmin Virb XE som förutom att filma i någorlunda kvalitet även för över data till videoredigeringsprogrammet. Jag kommer kunna visa watt, hastighet, puls, lutning m.m. och har för avsikt att inte mörka några data för att det ska se bra ut.

Eftersom jag har cyklat LVG på min trainer och MTB i snön runt skogarna i Umeå är jag inte helt out of shape, men för att ta ett litet hopp närmare formtoppen har jag beställt en resa till Gran Canaria där jag ska lära mig att hantera uppförsbackar och påminnas om hur det känns att cykla utan dubbla underställ innanför cykelkläderna. Det kommer att komma ut något inlägg inför resan med packlista och annat som kan passa in.

I väntan på mitt första inlägg efter en cykelrunda bjuder jag på bilder från tidigare rundor.


  • Comments(0)//www.niklasohlsson.se/#post1