“It never gets easier, you just go faster.”

“It never gets easier, you just go faster.”

En blogg om cykling och sånt

Med syfte att upplysa världen om hur underbart och hemskt det är att cykla. Och lite annat.

En gäst från Holland!

Cykling & allt annatPosted by Niklas Tue, May 24, 2016 16:24:33
Förra veckan hade jag som nämnt tidigare besök av en kille vid namn Geart. Geart har bestämt sig för att utforska världen med hjälp av sin cykel och har därför cyklat norrut från Holland för att ta sig genom Sverige, ner mot Finland och sen vidare ut på äventyr. Jag har sen tidigare varit medlem på en hemsida som heter warmshowers.com, en hemsida där man kan öppna upp sitt hem för cyklister som är på genomresa. Tack David för tipset!

Det var så himla roligt! På grund av reparationstid fick Geart stanna två nätter istället för en, men vad gjorde det? Vi hade mycket trevligt. Det var intressant att höra skillnader och likheter mellan Sverige och Holland, få ny musik att lyssna, prata tjejer (ja självklart måste ett så viktigt ämne tas upp), cykla MTB, med mera. Tyvärr var jag tvungen att jobba dagen då han reste, jag hade gärna cyklat med någon mil norrut (trots regn). OM man vill läsa lite om Gearts resa kan man läsa hans blogg, tryck här!

Geart, you are welcome back!

Om två timmar ska jag springa Blodomloppet med gänget på ambulansen. 10 km med löparskor känns fel, men man måste ju ställa upp när plikten kallar (särskilt då vi inte vann landstingets innebandycup). Uppdatering kommer senare ikväll.

  • Comments(0)//www.niklasohlsson.se/#post30