“It never gets easier, you just go faster.”

“It never gets easier, you just go faster.”

En blogg om cykling och sånt

Med syfte att upplysa världen om hur underbart och hemskt det är att cykla. Och lite annat.

Sardinien!

LVGPosted by Niklas Sun, June 05, 2016 14:04:58
Nu är nästa äventyr bokat! Det var tänkt att jag skulle besöka den franska rivieran för att cykla, prova fina viner och visa hur en nordisk titan beter sig på cykeln men det blev krångligt redan vid bokning av alla flyg som behövdes (och krångligt hade jag inte tänkt mig att det skulle bli förrän jag skulle landa och använda mig av min fantastiska franska) så jag hoppade på en charterresa till Sardinien istället. Inte för att italienskan är bättre på något vis, men italienarna sägs vara bra mycket bättre på engelska än fransmännen.

Jag åker ännu en gång ensam, men denna gången har jag varit klok nog att boka en resa som inte innebär någon övernattning på min bänk på Arlanda. Istället blir det heldagar med flygande från morgon till kväll (Umeå - Arlanda - Göteborg - Alghero) både dit och hem. Målen för resan kommer senare, men eftersom folk tyckte att det var jättekonstigt att inte bada på Gran Canaria får jag överväga det. Att bada innan en cykeltur är givetvis helt förbjudet enligt regel #42 (som kan läsas i sin helhet nedan eller på Velominatis hemsida) så något morgondopp är inte att tänka på.

"Rule #42 // A bike race shall never be preceded with a swim and/or followed by a run.

If it’s preceded with a swim and/or followed by a run, it is not called a bike race, it is called duathlon or a triathlon. Neither of which is a bike race. Also keep in mind that one should only swim in order to prevent drowning, and should only run if being chased. And even then, one should only run fast enough to prevent capture."  • Comments(0)//www.niklasohlsson.se/#post35