“It never gets easier, you just go faster.”

“It never gets easier, you just go faster.”

En blogg om cykling och sånt

Med syfte att upplysa världen om hur underbart och hemskt det är att cykla. Och lite annat.

Mellanlandning och mål

Cykling & allt annatPosted by Niklas Wed, June 15, 2016 10:30:48
Ännu en gång är jag på besök på Landvetter. Förutom en uppenbar brist på kombinationen av bänkar med närliggande eluttag utanför incheckningsdiskarna samt ett eventuellt problem om toabesök blir nödvändigt (det går varken att ta med väskorna in eller lämna dem utanför) så känns allt bra.

Jag har ingen koll på hur det är att cykla på Sardinien. Jenny sa att det var bra så jag litade på hennes ord. Jag vet inte var hotellet ligger och utan min biljett vet jag inte ens vad det heter. Vädret ska åtminstone bli fint imorgon, sen mulnar det lite för att övergå i regn från söndag till tisdag. Det gör inget så länge som det är någorlunda varmt.

Efter en resa som Gran Canaria vill jag cykla ännu längre och hårdare, men jag har funderat på vad som är rimligt att hinna med och kommit fram till följande:
- 60 mil, samma som på Gran Canaria.
- 8-12 mil/dag (en runda).
- Ett bad i havet.
- Snygg cykelbränna, men även en viss förbättring av grundbrännan.
- Om det är lika backigt som på Gran Canaria gäller att aldrig sluta pressa på pedalerna. Plattare terräng ställer däremot krav på högre hastighet.
- Regel #5.
- Mycket mys i sadeln.
- Att när jag kommer hem vara väl förberedd för Trollatrampet.

Eftersom jag ligger långt ifrån årsmålet på 500 mil (137 såhär i halvtid) vore det bra om jag cyklade ännu mer. Jag hoppas att jag orkar mer.

Givetvis är kameran med för att dokumentera så mycket asfalt som jag bara kan.

  • Comments(0)//www.niklasohlsson.se/#post36